Kies het kaartje dat je wilt kopen en betaal via iDEAL. Je bankafschrift is je vervoerbewijs
Let op, sommige kaartjes kennen een korte geldigheidsduur, koop die kaartjes daarom vlak voor aanvang van je reis of bij het instappen.
RIT kaart - €2,35

20 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is niet toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
RIT kaart - €4,70

30 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is niet toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
RIT kaart - €7,05

40 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is niet toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
RIT kaart - €9,40

50 minuten geldig vanaf het tijdstip op je betaalbewijs. Overstappen is niet toegestaan. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
DAG kaart - €11,75

Op de dag van aankoop geldig na 9.00 uur op werkdagen (juli/augustus ook voor 9:00), in het weekend de hele dag. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
Kidsticket Oost - €1,15

Van 4 t/m 11 jaar i.c.m. betalende volwassene, 1,5 geldig na aankoop. Werkdagen geldig na 9.00 (juli/augustus ook voor 9:00), weekend de hele dag. Alleen geldig in alle Syntus en Twents bussen.

Koop nu
Meermanskaart - €18,00

Max 2 volw. en max. 4 kinderen van 4 t/m 11 jr. Geldig op dag van aankoop na 9.00 uur op werkdagen (juli/aug ook voor 9:00), weekend hele dag. Alleen geldig in Syntus en Twents bussen m.u.v. buurtbus.

Koop nu