Betaal je losse kaartje via iDEAL

17-9-2020

Je kan tijdelijk geen kaartje kopen bij de chauffeur. Wel is het mogelijk om voor je reis een kaartje te kopen in de Keolis-app of via een van onze voorverkooppunten.
  
Daarnaast is het vanaf begin juni (verwachting na de eerste week) mogelijk om je losse kaartje via iDEAL te betalen in de bus. Dit is heel eenvoudig: scan de QR-code in de bus (of ga naar syntusoverijssel.nl/kassa), kies het kaartje dat je wilt kopen en betaal via iDEAL. Je bankafschrift is je vervoerbewijs. Let op, sommige kaartjes kennen een korte geldigheidsduur, koop die kaartjes daarom vlak voor aanvang van je reis of bij het instappen.
Onderstaande kaartjes zijn alleen geldig in de Syntus en Twents bussen en niet bij andere vervoerders. Ook niet geldig in de buurtbussen (voor zover deze rijden).

De volgende kaartjes zijn via iDEAL te koop:
- RITkaart (20 minuten, overstappen niet toegestaan) € 2,35
- RITkaart (30 minuten, overstappen niet toegestaan) € 4,70
- RITkaart (40 minuten, overstappen niet toegestaan) € 7,05
- RITkaart (50 minuten, overstappen niet toegestaan) € 9,40
- Dagkaart (op werkdagen geldig na 9.00 uur, in het weekend de hele dag) € 11,75
- Kidsticket (4 t/m 11 jaar, i.c.m. betalende volwassene, op werkdagen geldig na 9.00 uur, in het weekend de hele dag, na aankoop 1,5 uur geldig, maximaal 4 per volwassene) € 1,15
- Meermanskaart (geldig voor max 2 volwassen en max. 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar, op werkdagen geldig na 9:00, in het weekend de hele dag) € 18,-

Op feestdagen en in juli en augustus zijn de Dagkaart, het Kidsticket en de Meermanskaart ook geldig voor 9:00.