Nieuwe aangepaste dienstregeling per 26 maart

24-3-2020

Vanaf 26 maart past Keolis haar dienstregeling opnieuw aan. Door de aangescherpte maatregelen van de overheid op maandag 23 maart, zullen steeds minder reizigers gebruik maken van het OV. Daarnaast willen wij ook de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers zo goed mogelijk borgen. Daarom vindt Keolis het belangrijk dat het aantal contactmomenten tussen onze reizigers en medewerkers beperkt wordt, waardoor de kans op verspreiding van het coronavirus afneemt.

De meeste reizigers die nu gebruik maken van ons OV zijn hiervan afhankelijk, bijvoorbeeld omdat ze naar hun werk moeten in de zorg. Het in stand houden van het OV is dan ook van grote waarde. Daarom proberen wij onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te blijven. De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig tot 2 mei 2020. 

Alle informatie over de dienstregeling die vanaf 26 maart geldt vind je op deze pagina. Houd rekening met gewijzigde vertrektijden en lagere frequenties. Plan je reis (liefst maximaal 1 uur) van tevoren via onze reisplanner of 9292.nl. Hieronder zie je de actuele dienstregeling per regio:

Nieuwe aangepaste dienstregeling per 26 maart