Vanaf 10 december een nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel

16-11-2017
Op zondag 10 december gaat de nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel in voor het openbaar vervoer in Midden-Overijssel. Jaarlijks wordt de dienstregeling bekeken en vinden er wijzigingen plaats om vraag en aanbod van openbaar vervoer beter op elkaar te laten aansluiten. De nieuwe dienstregeling komt tot stand op basis van analyses van de huidige dienstregeling, uitvoerig overleg met de provincie en tips en feedback van reizigers en chauffeurs. Dit alles met als doel een logische reis voor de reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden. Zo realiseren wij met het beschikbare budget de best mogelijke dienstregeling.
 
Syntus verzorgt het busvervoer in Midden-Overijssel in opdracht van de provincie Overijssel. De nieuwe folders en lijnennetkaarten zijn beschikbaar op www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling. Vanaf nu zijn de lijnen en dienstregeling via de handige interactieve reisplanner en lijnenapplicatie te bekijken. Hiermee kunnen reizigers een visueel, begrijpelijk en actueel overzicht krijgen van hun reismogelijkheden. Daarnaast worden reizigers geattendeerd op de nieuwe dienstregeling via de beeldschermen in de bussen, de dynamische borden bij diverse haltes en via social media.
 
In de bijlage een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in Midden-Overijssel. Alle aanpassingen zijn gepubliceerd op www.syntusoverijssel.nl/dienstregeling
 
Vanaf 10 december een nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel