Dienstregeling 2020

Hier vind je de folders en lijnennetkaarten van de dienstregeling die geldig is vanaf 15 december 2019

Plan jouw reis vooraf met onze handige reisplanner.
 
Belangrijkste wijzigingen

Stadslijnen Zwolle

Station Zwolle Stadshagen wordt vanaf 15 december definitief opgenomen in de dienstregeling. Reizigers op het treintraject Zwolle – Kampen kunnen voortaan ook in- en uitstappen op dit station.

Lijn 1 Station – Stadshagen
De laatste ritten rijden voortaan door naar de halte Bonkenhavestraat in Stadshagen.
 
Lijn 2 Station – Holtenbroek
De vertrektijden wijzigen zodat de bus vanuit Holtenbroek na het station door kan rijden als lijn 6 of 8 richting Zwolle Zuid. Hierdoor ontstaat een betere verbinding van het centrum naar Zwolle Zuid. Lijn 2 rijdt voortaan ook in de vakantieperiode alle ritten.
 
Lijn 6 Station - Zwolle Zuid via Provincieroute
De vertrektijden zijn gewijzigd. Hierdoor ontstaat er een betere aansluiting op de trein. De verschillende vertrek- en aankomsttijden in de ochtend en middag worden opgeheven. Lijn 6 rijdt door als lijn 2 richting Holtenbroek.
 
Lijn 8 Station - Zwolle Zuid via Deventerweg
De vertrektijden zijn gewijzigd. De verschillende vertrek- en aankomsttijden in de ochtend en middag worden opgeheven. Lijn 8 rijdt op werkdagen en zaterdag overdag door als lijn 2 richting Holtenbroek.
 
Lijn 11 Station - Ziekenhuis via Oosterenk
De vertrektijden zijn gewijzigd. In de avond rijdt lijn 11 nog één keer per uur. Reizigers richting
Hanekamp en Ziekenhuis kunnen gebruik maken van lijn 29.

Stadslijnen Deventer

Lijn 1 Station - Blauwenoord via Rivierenwijk
Op zondag rijdt de bus een uur eerder.
 
Lijn 2 Station - Borgele (- Platvoet)
Lijn 2 in Deventer rijdt ’s avonds en in het weekend door naar Platvoet. Vanuit Platvoet rijdt de bus verder als lijn 3 naar het station. Op zondag rijdt de bus een uur eerder.
 
Lijn 3 Station - Platvoet via Zandweerd
De vertrektijden wijzigen om een betere aansluiting te realiseren op de trein richting Arnhem en Zwolle. ’s Avonds en in het weekend rijdt de bus vanaf Platvoet door als lijn 2 naar het station. Op zondag rijdt de bus een uur eerder.
 
Lijn 5 Station - Vijfhoek via Ziekenhuis
De vertrektijden wijzigen om een betere aansluiting te realiseren op de trein richting Arnhem en
Zwolle.
 
Lijn 6 Station - Swormink via De Scheg
In de avond en op zondag zijn de vertrektijden gewijzigd.

Streeklijnen

Lijn 29 Coevorden – Slagharen – Dedemsvaart – Nieuwleusen – Zwolle
Lijn 29 vertrekt in de avond en het weekend iets later uit Zwolle. Hierdoor ontstaat een betere aansluiting vanaf de Intercity uit Groningen en Amersfoort.

Lijn 30 Hardenberg – Hoogeveen
Op zaterdag en zondag rijdt er een extra rit van Hoogeveen naar Slagharen om 19.38 uur. De bus richting Hoogeveen vertrekt eerder, waardoor een betere aansluiting ontstaat op de trein naar Groningen.
 
Lijn 40 Steenwijk – Meppel - Zwolle
Tussen Meppel en Steenwijk rijdt op werkdagen, op momenten wanneer lijn 40 niet rijdt, bus 20 van Qbuzz. Reizigers met het Altijd Vrij Midden Overijssel abonnement kunnen ook gebruik maken van lijn 20 van Qbuzz. Andersom kunnen reizigers met het Sterabonnement van Qbuzz gebruik maken van lijn 40. Op zaterdag rijdt lijn 40 een half uur eerder. De bus rijdt op zaterdag niet meer via Bedrijvenpark Hessenpoort.
 
Lijn 160 Bathmen – Deventer via de Scheg
De vertrektijden van de avondritten zijn gewijzigd.
 
Lijn 166 Raalte – Heino – Zwolle
De rit van 8.47 uur vertrekt voortaan om 9.01.

Scholierenlijnen

Lijn 7 Station - Stadion via Oosterenk
Op lijn 7, welke langs de meeste locaties van Landstede rijdt, worden meer grote bussen ingezet. Ook wijzigen in de ochtend de vertrektijden en worden er grotere bussen ingezet, zodat reizigers minder vaak hoeven te wachten. Na 17.30 uur stopt lijn 7 met rijden. Reizigers richting het station kunnen na dit tijdstip gebruik maken van lijn 3 of lijn 11, 29, 40, 166 en 167 vanaf Oosterenk.

Lijn 9 Station – Deltion Campus
Lijn 9 stopt na 17.30 uur met rijden. Reizigers richting het station kunnen gebruik maken van lijn 1 en 609.

Lijn 10 Station Stadshagen - Deltion Campus (NIEUW)
Scholieren en forenzen die uit Kampen richting Deltion Campus reizen, kunnen in de ochtendspits gebruik maken van buslijn 10 vanaf station Zwolle Stadshagen. Buslijn 10 heeft een gegarandeerde aansluiting op de trein vanuit Kampen en vertrekt van 7.41 uur tot 9.41 uur ieder half uur. Reizigers zijn hierdoor gemiddeld 10 minuten eerder op Deltion Campus.

Vanaf 24 februari rijdt lijn 10 ook in de middag tussen Deliton College en station Stadshagen. Hierdoor ben je 10 minuten sneller thuis. Buslijn 10 vertrekt vanaf Deltion College om 15:06 uur, 15:36 uur, 16:06 uur, 16:36 uur en 17:06 uur.
 
Lijn 629 Nieuwleusen – Dedemsvaart – Hardenberg
Lijn 629 start voortaan in Nieuwleusen en rijdt via Dedemsvaart naar Hardenberg.
 
Lijn 660 Holten – Deventer
De vertrektijden zijn gewijzigd per 2 september om beter aan te sluiten op de schooltijden in Holten.

Buurtbussen

Lijn 590 Deventer – Nieuw Heeten
De vertrektijden zijn gewijzigd. Ook biedt een nieuwe halte in Nieuw Heeten reizigers de mogelijkheid om met TwentsFlex (www.twents.nl/twentsflex) door te reizen naar Rijssen en Holten.
 
Lijn 598 Hardenberg – Bruchterveld – Bruinehaar
Buurtbus lijn 598 rijdt voortaan door naar Bruinehaar en sluit hier één keer per uur aan op buurtbus 591 van Twents. Hierdoor ontstaat een rechtstreekste ov-verbinding tussen Hardenberg en Tubbergen. Lijn 591 rijdt voortaan ook op donderdagavond en zaterdagmiddag.