/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Abonnementen speciaal voor scholieren

Met de bus naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past!;

Abonnementen Overijssel

In Overijssel heb je de keuze uit het Altijd Vrij Midden Overijssel, het Altijd Korting abonnement of het Altijd Voordeel Oost kortings abonnement. Met het Altijd Vrij Midden Overijssel abonnement reis je met de Syntus bus voor een vast bedrag onbeperkt binnen alle bussen van Midden Overijssel. Met Altijd Korting reizen scholieren altijd met 40% korting in de bus, tram en metro in heel Nederland. Met het Altijd Voordeel Oost abonnement heb je 20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Dit abonnement is geldig in op de bussen en/of regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Het is verkrijgbaar voor alleen de bus of voor de bus en trein. Alle abonnementen zijn hier te koop in de webshop.

Kies het beste Syntus abonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met drie dingen:

  • In welke regio reis je?
  • Wil je overal onbeperkt reizen in een regio, met korting reizen of op een vast traject reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?

Abonnements advies nodig? 
Plan je reis via onze reisplanner, vervolgens kies je je traject en klik je op 'Bekijk details' en klik dan op 'Bekijk ons productadvies'. 

Bekijk hieronder alle abonnementen per regio en maak je keus!

Abonnementen in Overijssel

Abonnementen in Overijssel