/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Wijzigingen scholierenlijnen studiejaar 2017/2018

In augustus 2017 start het nieuwe studiejaar weer! Dat betekent mogelijk dat je voor het eerst naar een andere school gaat die een behoorlijke afstand van je woonplaats ligt. Of je maakt al jarenlang gebruik van het openbaar vervoer. We heten je in ieder geval weer hartelijk welkom in onze Syntus-bussen.
Onze chauffeurs brengen je veilig van jouw halte zo dicht mogelijk naar de school. En ook dit studiejaar laat Syntus extra bussen rijden naar diverse onderwijsinstellingen in en buiten de provincie Overijssel
.

Uiteraard is de OV-chipkaart gewoon geldig in deze bussen. Wil je voordeel? Schaf dan een abonnement aan. Welke buskaart of abonnement jou het beste past kun je hier vinden.

Voor de leerlingen die vorig jaar al gebruik hebben gemaakt van onze bussen: let op. Ten opzichte van het vorige studiejaar zijn er weer een aantal kleine wijzigingen voor de busdiensten die we jou aanbieden om naar Zwolle te reizen. Check je eigen buslijn of er iets gewijzigd is.

P.S: Wist je trouwens dat deze lijnen voor iedereen te gebruiken zijn en er niet alleen zijn voor scholieren of studenten? Dus als je buurvrouw, collega of vriend toevallig ook wil reizen in de ochtend: Sommige lijnen zijn zelfs sneller dan de reguliere bus of de trein!