/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Meermanskaart

Met de Meermanskaart reis je een hele dag lang binnen en buiten het Syntus vervoergebied. Je mag overstappen zo vaak je wilt. Ideaal als je meerdere locaties op één dag wilt bezoeken met een groter gezelschap. De kaart is namelijk geldig voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen. Afhankelijk van het aantal kilometers en overstappen is deze kaart al voordelig vanaf twee volwassenen die hier gebruik van maken. Voor slechts €18,- in totaal maak je gebruik van alle buslijnen in deze regio!

Ons aanbod

De Meermanskaart is een dagkaart voor de regio Oost-Nederland en geldig voor maximaal 2 volwassenen en maximaal vier kinderen. Je kunt op deze dag zo vaak en lang van de bus gebruik maken als je wilt. 

Voor wie

Dit ticket is geschikt voor maximaal 2 volwassenen van 18 jaar of ouder en maximaal 4 kinderen van 4 t/m 11 jaar. Het is een voordelige kaart wanneer je langere of meerdere reizen op een dag wilt maken binnen het vervoersgebied. 

Tarief en verkrijgbaarheid

Tarief 2020
De Meermanskaart koop je voor € 18,-. Je kunt de kaart alleen in de bus kopen (met pinpas) bij de buschauffeur voor €18,-. De Meermanskaart is niet geldig in de buurtbus.

Geldigheid

  • Na afstempeling is jouw Meermanskaart één dag geldig op alle reguliere buslijnen van Syntus, Breng, Arriva en Twents in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (m.u.v. Almere en Lelystad).
  • Niet geldig op de buurtbus.
  • De Meermanskaart is geldig op werkdagen na 09.00 uur.
  • Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig.

Aanvullende informatie

  • Deze kaart is niet geldig in de trein en regiotaxi.
  • Overstappen is toegestaan met dit ticket.
  • U hoeft niet in het bezit te zijn van een OV-chipkaart om met de Meermanskaart te kunnen reizen.