/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Netabonnement Maand of Jaar

Wilt u met verschillende vervoerders en vervoermiddelen reizen? Dan is het Netabonnement Maand of Jaar een goede keuze voor u. Hiermee kunt u in heel Nederland onbeperkt en onbezorgd reizen met  bus, tram en metro. Het Netabonnement is een reisproduct waarmee reizigers bij alle vervoersbedrijven (uitgezonderd NS) kunnen reizen in meerdere vervoersmodaliteiten (bus, tram, metro).

Ons aanbod

Het Netabonnement is een reisproduct waarmee reizigers bij alle vervoersbedrijven (uitgezonderd NS) kunnen reizen in meerdere vervoersmodaliteiten (bus, tram, metro).

Voor wie

Dit abonnement is geschikt voor u, als u (bijna) dagelijks reist met de bus, tram of metro van verschillende vervoersbedrijven.

Tarief en verkrijgbaarheid

Het Netabonnement is verkrijgbaar voor € 296,95 per maand of € 2.969,50 per jaar.

Jongeren tussen 12 en 18 jaar en 65-plussers hebben recht op korting. Zij betalen € 196,- per maand of € 1.960,- per jaar.

Het Netabonnement Maand of Jaar bestelt u hier of bij het Syntus loket op het busstation in Apeldoorn.

Geldigheid

  • Dit vervoerbewijs is alleen geldig wanneer u in- en uitcheckt met uw OV-chipkaart. Wanneer dit niet (correct) is gedaan, mag de controleur u een boete opleggen.  
  • Het Netabonnement is geldig in alle stads- en streekbussen, trams en metro's, in Qliners, Brabantliners, Interliner (Connexxion), Servicebussen (Qbuzz) en Parkshuttles (Connexxion).
  • Geldig in de meeste buurtbussen, behalve de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur, de Connexxion buurtbussen in de concessies Amstelland/Meerlanden, Zaanstreek.
  • Niet geldig in taxi-services, waterbussen, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer.
  • Niet geldig op nachtlijnen, behalve bij EBS, GVB en bij Connexxion in Amstelland/Meerlanden en Zaanstreek.

Aanvullende informatie

Het Netabonnement kan uitsluitend op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen.