/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Syntus Trajectkaart

Reist u (bijna) dagelijks op een vast traject binnen het gebied van Syntus met de combinatie bus/trein of alleen de trein? Dan is de Syntus Trajectkaart geschikt voor u. Een Syntus Trajectkaart is geldig in alle bussen van Syntus in Midden-Overijssel en op het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. In veel gevallen is deze kaart voordeliger dan andere OV-abonnementen. Met de Syntus Trajectkaart reist u vrij op uw vaste dagelijkse route.

Vanaf nu kunt u het Sterabonnement bestellen in de Syntus app en direct reizen met uw telefoon. Dat biedt veel voordelen!

 • Snel geregeld
 • Direct reizen met uw telefoon, geen wachttijd
 • Geen abonnementspas en OV-chipkaart meer nodig
 • U zit nooit meer zonder abonnement
 • U logt makkelijk in met uw MijnSyntus inloggegevens

Ons aanbod

Een kaart waarmee u vrij kunt reizen op een vaste route.

Voor wie

Geschikt voor mensen die (bijna) dagelijks dezelfde route met bus en/of trein afleggen.

Tarief en verkrijgbaarheid

De prijs van de kaart is afhankelijk van uw leeftijd en het aantal zones dat u aflegt. De Trajectkaart is verkrijgbaar als maand- of jaarabonnement en is te bestellen in de Syntus Webshop of via de Syntus App (Play Store of App Store).

Bij bestelling in de Syntus Webshop bedraagt de levertijd 5 werkdagen. Bestelt u via de Syntus App dan reist u direct met uw telefoon als vervoerbewijs. Geen wachttijd dus! 

Voor slechts 2,5% extra kunt u een Syntus Sterabonnement aanschaffen. Met het Sterabonnement kunt u buiten uw vaste traject onbezorgd in de omgeving reizen. Bovendien is het Sterabonnement ook geldig bij enkele andere vervoerders.

Geldigheid

 • Geldig in treinen en bussen van Syntus.
 • Niet geldig in de buurtbussen.

Aanvullende informatie

Voor een Trajectabonnement op de Syntus app:

 • U reist met uw telefoon en heeft dus geen abonnementspas of OV-chipkaart meer nodig.

Voor een Trjectabonnement op een abonnementspas:

 • Voor het bestellen van een Syntus Trajectkaart op een abonnementspas is een persoonlijke OV-chipkaart noodzakelijk. De Trajectkaart wordt niet op de OV-chipkaart geladen; de OV-chipkaart dient als identificatiemiddel. Uw Trajectkaart is een zichtkaart. U hoeft in het gebied waar uw abonnement geldt niet in of uit te checken maar toont de kaart - samen met uw OV-chipkaart - aan de chauffeur of controleur.

Algemeen:

 • In de regio Twente is de trajectkaart uitsluitend te koop voor het treintraject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal of een gecombineerd bus-treintraject.
 • Voor de algemene voorwaarden van Sterabonnementen en Trajectkaarten klikt u hier.
Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.